Roethlis – burger

ROETHLIS – BURGER

Ingredienser: (1 burger)

  • En aflang burgerbolle (rund kan også bruges)
  • 250 g. oksekød
  • 2 æg
  • Lidt fløde (eller mælk til den kalorielette udgave)
  • 1 løg
  • Cheddar-ost
  • 4 skiver bacon
  • Smør
  • Olie

Tilberedelse:

Start med at skære løgene i halve ringe og rive cheddar-osten på et rivejern.

 

Bøffen:

Ælt oksekødet i hænderne et par minuts tid.

Bank det helt fladt (5-7mm) og form det efter bollen (aflang eller rund).

Brun lidt smør og olie på en pande og læg bøffen på.

Den skal have 3 minutter på begge sider.

Krydr med salt og peber til sidst.

 

Bacon:

Steg bacon i en pande (Husk emhætten! ;-))

 

Røræg:

Slå 2 æg ud i en skal, hæld lidt fløde i og pisk godt.

Kom olie i en brandvarm pande og hæld æggemassen i.

Krydr med salt og peber.

Rør rundt og kom i en skål, når konsistensen af røræggene er god.

 

Oste-løg guf:

Hæld olie i en pande og kom løgene i.

Kom salt og peber på.

Svits til de er gyldne og kom en masse cheddar-ost i.

Der skal være omtrent lige dele ost og løg.

 

Læg røræg på bunden af bollen.

Læg bøffen ovenpå.

Dernæst skal der oste-løg guf på.

Bacon til sidst og så afsluttes der med burgerbollen øverst.

Servér med ketchup til og NFL i fjernsynet. 😉

 

Velbekomme!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *