Roethlis – burger

ROETHLIS - BURGER Ingredienser: (1 burger)
  • En aflang burgerbolle (rund kan også bruges)
  • 250 g. oksekød
  • 2 æg
  • Lidt fløde (eller mælk til den kalorielette udgave)
  • 1 løg
  • Cheddar-ost
  • 4 skiver bacon
  • Smør
  • Olie
Tilberedelse: Start med at skære løgene i halve ringe og rive cheddar-osten på et rivejern.   Bøffen: Ælt oksekødet i hænderne et par minuts tid. Bank det helt fladt (5-7mm) og form det efter bollen (aflang eller rund). Brun lidt smør og olie på en pande og læg bøffen på. Den skal have 3 minutter på begge sider. Krydr med salt og peber til sidst.   Bacon: Steg bacon i en pande (Husk emhætten! ;-))   Røræg: Slå 2 æg ud i en skal, hæld lidt fløde i og pisk godt. Kom olie i en brandvarm pande og hæld æggemassen i. Krydr med salt og peber. Rør rundt og kom i en skål, når konsistensen af røræggene er god.   Oste-løg guf: Hæld olie i en pande og kom løgene i. Kom salt og peber på. Svits til de er gyldne og kom en masse cheddar-ost i. Der skal være omtrent lige dele ost og løg.   Læg røræg på bunden af bollen. Læg bøffen ovenpå. Dernæst skal der oste-løg guf på. Bacon til sidst og så afsluttes der med burgerbollen øverst. Servér med ketchup til og NFL i fjernsynet. 😉   Velbekomme!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *